Доступність посилання

ТОП новини

На Майдані поруч з мітингом встановлюють новорічну ялинку


Більш як за місяць до Нового року комунальні служби Києва розпочали встановлення конструкцій новорічної ялинки на майдані Незалежності. Це відбувається поруч із трибуною, з якої виступають активісти, що протестують проти зупинення євроінтеграції України.

Зараз поблизу монументу Незалежності перебуває до 100 учасників акції протесту. Вони продовжують виступи і скандують «Україна – це Європа!»

Люди, які першими прийшли на майдан Незалежності в Києві на знак протесту проти відмови уряду Януковича від євроінтеграції, закликають до масовішої акції в п’ятницю.

«Протягом дня там залишаться чергувати всі, хто зможе», – написав у Twitter журналіст Мустафа Найєм. Зараз у Києві рясно дощить, температура – близько 5 градусів тепла.


«Ми повинні збиратися кожного дня і щоразу збільшувати кількість протестувальників», – пише в блозі на «Українській правді» колишній міністр внутрішніх справ і колишній в’язень Юрій Луценко.

«Завтра нас має бути десять тисяч. Потім – тридцять. В неділю о 12:00 до пам’ятника Шевченку, а потім на Європейську площу має прийти сто тисяч громадян», – додає він.

Понад тисяча людей вийшли на майдан Незалежності в Києві в ніч на п’ятницю на знак протесту проти рішення уряду про перенесення підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом.
XS
SM
MD
LG