Доступність посилання

ТОП новини

Путін знову зустрівся з Медведчуком


Володимир Путін і Віктор Медведчук зустрілися на чемпіонаті з самбо, Санкт-Петербург (фото з сайту «Українського вибору»)
Володимир Путін і Віктор Медведчук зустрілися на чемпіонаті з самбо, Санкт-Петербург (фото з сайту «Українського вибору»)
Громадська організація «Український вибір» повідомляє, що її лідер, Віктор Медведчук, взяв участь у відкритті чемпіонату світу з самбо на запрошення президента Росії Володимира Путіна. Сайт організації також друкує спільну фотографію Медведчука й Путіна на цьому змаганні 22 листопада у Санкт-Петербурзі, Росія.

Коментуючи події в Україні російським журналістам, Медведчук заявив, що країна перебувала на краю прірви і могла потрапити в повну економічну залежність – в колоніальну залежність від Євросоюзу і стати його сировинним придатком. Сьогодні, коли зупинена процедура підписання угоди про асоціацію, політика шантажу, погроз і ультиматумів з боку ЄС заохочує істерію української опозиції».

Медведчук пообіцяв справитися з «істерією» української опозиції, зазначивши, що Україну і Росією поєднують «православно-слов'янські» цінності і спільний менталітет.

У четвер Кабінет міністрів України зупинив на невизначений термін підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС. Відтоді в Україні тривають акції протесту, серед гасел яких – «Путяра, іди геть».
XS
SM
MD
LG