Доступність посилання

ТОП новини

Україна за і проти євроінтеграції. 24.11. Живий блог

Олександр Турчинов закликав Євромайданівців оглянути Кабмін, Адміністрацію і Раду. Раніше повідомляли, що там збираються спортивні молодики. Колеги з Hromadske.TV зняли учасників, що мітингуюють там за гроші: "За бабки стоим? Что не ясно?!"

Політолог Тарас Березовець пише


Поки підтвердження з інших джерел не маємо
Журналісти Громадського телебачення Hromadske.TV повідомляють

Ось так у Києві прощалися з «гомоінтеграцією»

На Софійській площі у Києві провели флешмоб проти нав’язування «гомодиктатури» та гомокультури в Україні. Організатори також висловили підтримку рішенню Кабміну призупинити процесс підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС
Прощання з «гомоінтеграцією»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:13 0:00
Прес-служба УДАРу повідомляє, що літак, в якому до Києва летів Віталій Кличко, не пускають приземлитися в аеропортах столиці
Звернення від Юлії Тимошенко читає її донька Євгенія. "Мама в тюрмі але її серце з вами. Хто дав прово Януковичунас туди заштовхувати. Ми мусимо його зупинити всіма національними силами. Майдани не можливо організувати. Вони народжуються як зірки"

Європейська площа
Лідери опозиції заявляють про понад 100 тисяч учасників Євромайдану. Самі мітингувальники вважають, що їх більше. Мітинг на Європейській вже почався, але "хвіст" маршу ще тягнеться Хрещатиком.
Повідомляють з Харкова:

Учасники євроінтеграційного маршу знесли намет комуністів біля пам'ятника Леніну. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода Ірця Стельмах
Журналісти Громадського телебачення Hromadske.TV повідомляють про споривних молодиків у Маріїнському

У парку Шевченка в Києві зібралися кілька тисяч прихильників опозиції. Рух бульваром Шевченка перекритий через велику кількість людей, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.


А у Києві на Михайлівській площі водять хоровод проти «євро-гомо-інтеграції». З гаслом «Ні євро-гомо-інтеграції» мітингують противники підписання угоди про асоціацію між Україною і Європейським союзом.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на площі розташована велика біла куля з написом «Євро = Гомо» і з намальованим перекресленим півнем і прапором ЄС. Навколо цієї кулі водять хоровод.
Українці в Празі теж зібралися на Євромайдан

Ось що бачимо в Instagram.
Радіо Свобода слідкує за #Євромайдан і супротивниками Євроінтеграції. Слідкуйте за нашим LiveBlog!
XS
SM
MD
LG