Доступність посилання

ТОП новини

Азаров заявляє, що не боїться Євромайдану


Прем’єр-міністр України Микола Азаров в ефірі російського «Першого каналу» заявив, що не боїться учасників Євромайдану.

«Є технології, звісно. Ми знаємо, що до стихії, стихійних явищ, які я вважаю нормальними, до організованих виступів, які проводять політичні партії, додаються ще і технології спеціальні. І ось тут ми, звісно, будемо дивитися дуже уважно», – сказав Азаров у відповідь на запитання, чи збирається влада дослухатися до думки мітингувальників.

«Ми знаємо, що такі акції фінансуються. Наприклад, якщо це все робиться в рамках законодавства, то це нормально. Якщо це робиться з порушенням законодавства, то, зрозуміло, уряд не буде себе вести так, як вів в 2004 році, коли на наших очах абсолютно спокійно здійснювалося технічне повалення законного уряду», – зазначив прем’єр.

«Тут ми, як кажуть, не будемо гратися. Будемо розповідати своїм людям, пояснювати, що все має бути в рамках Конституції і закону», – додав він.

Азаров також зазначив, що він і все керівництво держави несуть відповідальність за всі заяви, які озвучують, а «якщо я сказав слово неправди, мене дуже легко притягти до відповідальності».

XS
SM
MD
LG