Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко попросила київські євромайдани об’єднатися без партійних прапорів


На одній із акцій Євромайдану в Києві, фото 25 листопада 2013 року
На одній із акцій Євромайдану в Києві, фото 25 листопада 2013 року
Колишня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко оприлюднила сьогодні нове звернення, в якому закликала два євромайдани, що відбуваються в Києві на Європейській площі і майдані Незалежності, об’єднатися і прибрати партійні прапори.

Роз’єднання «робить нас слабкішими», мовиться у зверненні, яке зачитала в Харкові дочка і захисник колишнього прем’єра Євгенія Тимошенко після зустрічі з матір’ю, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Заради нашої перемоги, заради нашої єдності, заради нашої сили я від усього серця прошу всі політичні сили прибрати партійну символіку, намети, гасла – все, що заважає нашій абсолютній єдності, мусить негайно бути усунене», – закликала Тимошенко.

«Нам потрібен результат – угода про асоціацію, а не партійні змагання», – наголосила вона.

Тимошенко також попросила партійний актив долучити студентів до управління всіма процесами життя Євромайдану.

«Я прошу всіх утворити єдину раду Євромайдану, до якої запросити всі активні громадські і партійні команди», – заявила колишня прем’єр.

Разом із тим вона вважає, що в цій спільній раді не потрібно ніяких керівників, кураторів та організаторів.

«Вирішуйте все, як у Євросоюзі, консенсусом», – закликала Тимошенко.

Відповідаючи на питання журналістів про стан матері, яка вчора оголосила «безстрокове голодування з вимогою підписати угоду про асоціацію з ЄС», Євгенія Тимошенко заявила тільки, що «мама сильна духом». За її словами, Юлія Тимошенко продовжує тримати голодування і тільки п’є.
XS
SM
MD
LG