Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан і перший день саміту у Вільнюсі. Живий блог

Усе найновіше з соцмереж у LiveBlog. Євромайдан і перший день саміту країн «Східного партнерства» у Вільнюсі.

На студентів університету Богомольця тисне адміністрація вишу. Про це вони повідомили Радіо Свобода. У гуртожитку, як і під час пар постійні перевірки. Створюється «чорний список» до якого включають студентів, що відвідували Євромайдан. Студенти хочуть протестувати, але їх лякають «проблемами під час сесії». Більшість викладачів вишу змушують писати пояснювальні записки про причини відсутності на парах.

Співачка Руслана пише: Колона студентів від КНЕУ ім. Вадима Гетьмана через Медичний університет ім. Богомольця, КПІ та Національний університет ім. Шевченка вирушає на Майдан.

Заслужений лікар України, доктор медичних наук Ольга Богомолець, іменем праадіда якої названий Національний медичний університет:

Активісти "Чесно" для Громадського телебачення зафіксували на відео групу молодих людей, що готувалися йти на Євромайдан і розпитувати його учасників про те, скільки їм платять. Активістка руху "Чесно" Світлана Заліщук заявляє, що це провокація.

Євромайдан у Києві готується відзначити свій перший тиждень. А у Вільнюсі розпочався саміт програми Європейського союзу «Східне партнерство». Там громадські лідери України та ЄС планують підписання угоди про Асоціацію Україна-ЄС. Церемонія відбудеться 28 листопада в рамках Конференції громадянського суспільства, що відбуватиметься у Вільнюсі

Європейський комісар з питань розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле заявив сьогодні, що угода про асоціацію між Україною і Європейським союзом може бути підписана, тільки-но Київ буде до цього готовий.

Слідкую за всіма найважливішими подіями в Живому блозі.
XS
SM
MD
LG