Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан і перший день саміту у Вільнюсі. Живий блог

Усе найновіше з соцмереж у LiveBlog. Євромайдан і перший день саміту країн «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Доповідач із питань України євродепутат Яцек Саріуш-Вольський

Політолог Валерій Чалий у Фейсбук пише:

"Декілька вражень з місця подій у Вільнюсі. Криза довіри до керівництва України з боку краін ЄС поглиблюється. Це вже не просто розчарування. За дипломатичного формою виступів відчувається образа і як на мене, нерозуміння, що ж далі робити на Українському напрямі. На жаль це вже переходить у скепсис щодо України вцілому. Сумно, як офіційний Києв втрачаєм позиціі. Треба просто щиро подякувати украінцям, що вийшли на Майдан (особливо молоді) - вони врятували наші євроінтеграційній надії і дали підстави ЄС залишити ще двері відчиненими"
Українці пікетували Вільнюський саміт

Понад сто українців пікетували Королівський палац у Вільнюсі, де тривали урочистості з нагоди початку Саміту східного партнерства.
Українці пікетують Вільнюський саміт
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:40 0:00
Підсумки дня. Перший день роботи саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі не виправдав сподівання тих, хто виступає за підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що вже не сподівається на те, що угоду про асоціацію між Україною і ЄС буде підписано у Вільнюсі.

Президент України Віктор Янукович прибув у Вільнюс і вже провів зустрічі з головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу, а також президентом Європейської ради Германом ван Ромпеєм. Водночас, як повідомляють присутні на саміті журналісти, жодна зі сторін не коментувала тему і результат переговорів.

Янукович у Вільнюсі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:23 0:00
XS
SM
MD
LG