Доступність посилання

ТОП новини

«Свобода» каже про затримання ще одного активіста Євромайдану, міліція спростовує


ВО «Свобода» заявляє, що сьогодні невідомі особи в цивільному просто посеред вулиці затримали активіста київської організації цієї партії Романа Біленького.

«Особи, які затримали свободівця, не називалися, а просто схопили його та доправили до Шевченківського районного відділку міліції, де він перебуває наразі», – йдеться в повідомленні на сайті «Свободи».

«До відділку МВС, розташованого за адресою: вулиця Герцена, 9, для з’ясування причин і обставин затримання націоналіста вирушили керівники київської «Свободи», зокрема народний депутат Андрій Іллєнко. Зараз причини затримання свободівця не відомо, однак є підстави вважати, що це відбулося у зв’язку з його участю в Євромайдані, який триває в столиці», – йдеться в повідомленні.

Натомість у вказаному відділенні міліції Радіо Свобода повідомили, що на даний час у відділку немає нікого затриманого.

«У відділенні немає нікого затриманого і за книжкою відвідувачів такої особи теж немає», – заявив черговий Шевченківського рай управління міліції Києва.

За його словами, депутати від «Свободи» зараз перебувають у відділенні. Інших подробиць він не надав.

Вчора Печерський районний суд Києва заарештував на 60 діб двох активістів-свободівців у рамках розслідування кримінального провадження про сутички біля Кабінету міністрів.
XS
SM
MD
LG