Доступність посилання

ТОП новини

Львів’яни отримали листи від «уряду»


Сьогодні львів’яни у своїх поштових скриньках знайшли листівки, в яких йдеться, що уряд планує підписати угоду про асоціацію з європейським Союзом на весні 2014 року.

Також у листівці йдеться, що уряд має намір реалізувати переговори між Україною, Європейським Союзом і Росією, що продовжує підготовку до підписання договору про асоціацію з ЄС, щоб не допустити економічної катастрофи в Україні і домогтися компенсації понесених і можливих втрат у майбутньому. Мета уряду, наголошується у листівці, підписати договір про асоціацію і зону вільної торгівлі на більш вигідних для України умовах.

У листівці згадуються мирні акції з вимогою продовження курсу євроінтеграції, що ці маніфестації «підтримка курсу президента, а політичні провокатори дезінформують людей».

У ній також зазначається, що Росія негайно після підписання Україною угоди про асоціацію з Європейським Союзом закриє кордони для українських товарів, а це, мовляв, означає, що роботу втратять більше 400 тисяч людей, закриються найбільші підприємства в Україні.

Листівки невідомого походження, без жодних вихідних даних. Їх роздавали невідомі особи і на львівському Майдані.
XS
SM
MD
LG