Доступність посилання

ТОП новини

Пшонка спростовує інформацію про перевезення Тимошенко до колонії


Віктор Пшонка
Віктор Пшонка
Генеральний прокурор України Віктор Пшонка спростовує інформацію про нібито плановане повернення екс-прем’єра Юлії Тимошенко з лікарні Харкова до Качанівської виправної колонії.

«Те, що Турчинов говорить, я не знаю, яким фактажем він користується. Сьогодні вона перебуває на території лікарні, в неї сьогодні легкий масаж, лікувальна фізкультура. Ось така процедура в плані перебування її в лікарні», – сказав він.

За словами Пшонки, Олександр Турчинов й інші народні депутати від «Батьківщини» відзначаються непослідовністю у своїх висловлюваннях про Тимошенко.

Зокрема, Пшонка нагадав про інцидент із переведенням екс-прем’єра з Качанівської виправної колонії до лікарні навесні 2012 року, яке потім було оголошене примусовим перевезенням.

«Сьогодні вона перебуває там, і тепер вона нікуди не хоче йти. До судів вона не хоче йти, слідчі дії вона не хоче виконувати, вона хоче тільки побувати за кордоном на лікуванні. Але нехай вона поважає українські закони», – сказав Пшонка.

Сьогодні перший заступник голови ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов заявив про намір влади найближчим часом повернути колишнього прем’єр-міністра Юлію Тимошенко з лікарні в Качанівську колонію для відбування покарання.
XS
SM
MD
LG