Доступність посилання

ТОП новини

Активісти донецького Євромайдану вирушають до Києва


У Донецьку презентували «європрапор» міста
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:38 0:00
У Донецьку на Євромайдан у п’ятницю прийшло близько 250 людей. Мітингувальники висловили своє обурення тим, що президент України Віктор Янукович на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі не підписав угоду про асоціацію з ЄС.

Учасники донецького Євромайдану, які протягом останнього тижня цілодобово чергували біля пам’ятника Шевченку, вирішили їхати до Києва, щоб висловлювати свою позицію.

Також на донецькому Євромайдані у п’ятницю презентували «європрапор» Донецька. Артур Шевцов, активіст місцевого Єромайдану і лідер донецького міського осередку ВО «Свобода» у коментарі Радіо Свобода зазначив: «Громадський протест поступово добігає кінця. Майдан стає політичним. Мають з’явитися політичні сили, які будуть готові взяти на себе відповідальність скликати людей на Майдан і поставити конкретні запитання: відставка уряду, імпічмент, штурм Кабміну. Це є політична воля, для цього мають бути політичні лідери, які людей до цього закличуть».

Картину «Євроінтеграція», яку планувалося продати на аукціоні під час цього мітингу, вирішили виставити на торги в інтернеі, оскільки на донецькій площі охочих купити цей лот зі стартовою ціною тисячу гривень не знайшлося.
XS
SM
MD
LG