Доступність посилання

ТОП новини

Невідомі молодики намагалися захопити «Український дім» − «УДАР»


Народні депутати від «УДАРу» попередили спробу невідомих молодиків захопити «Український дім» на Європейській площі. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Олександр Корнійчук. Як повідомили у прес-службі «УДАРу», він зазначив, що наразі «Український дім» охороняється правоохоронцями.

«Водночас, ми побачили що біля «Українського дому» відбуваються якісь провокації. Коли я та народний депутат Федір Негой підійшли до будівлі, то побачили, що група молодиків, 20-30 осіб, провокують правоохоронців», − сказав депутат.

За словами Корнійчука, група провокаторів намагалися потрапити всередину «Українського дому». «Після тривалих переговорів вдалося конфлікт вирішити», − сказав ударівець.

Тим часом, в Будинку профспілок працює Штаб національного спротиву, куди всі бажаючі можуть приносити теплий одяг та їжу для учасників акції протесту.

Раніше під Адміністрацією президента прихильники штурму, які не показують обличчя, підігнали до бійців «Беркуту» трактор із ковшем. Водночас прихильники мирного протесту намагалися переконати їх не штурмувати будівлю адміністрації.
XS
SM
MD
LG