Доступність посилання

ТОП новини

В міліції Києва кажуть, що можуть забезпечити охорону громадського порядку


Виконувач обов’язків начальника столичної міліції Валерій Мазан заявляє, що наразі міліція зможе забезпечити охорону громадського порядку у Києві.

«На теперішній час міліція зможе забезпечити охорону громадського порядку у столиці», − телефоном сказав Мазан, зробивши наголос на слові «зможе», в ефірі вечірнього випуску теленовин ТСН.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи можливе запровадження у Києві режиму надзвичайного стану, Мазан відповів, що це питання не належить до його компетенції.

Крім того, він зазначив, що представники міліції наразі ведуть переговори з громадянами, які зайняли приміщення Київської міської державної адміністрації та Федерації профспілок України на Хрещатику, пояснюючи їм незаконність їхніх дій.

Мазан додав, що якщо громадяни не дослухаються до правоохоронців, то «будуть вжиті відповідні заходи».

На запитання, чи підтверджує він участь у сьогоднішніх провокаціях проти правоохоронців біля будівлі адміністрації президента України членів угруповання «Братство», він відповів, що міліція затримала 8 активістів, і зараз проводиться робота щодо встановлення їхніх осіб та належності до тих чи інших організацій.
XS
SM
MD
LG