Доступність посилання

ТОП новини

Регіоналів силою змушують залишитися в партії – ударівець Карпунцов


Народним депутатам від Партії регіонів треба задуматися про своє майбутнє. Про це в прямому ефірі Радіо Свобода з кулуарів Верховної Ради заявив депутат партії УДАР Валерій Карпунцов. Адже, за його словами, до членів Партії регіонів, які хочуть вийти з фракції, застосовують пряме насильство, змушуючи їх залишитися.

«З тими депутатами-регіоналами, які засуджували насильство, розібралися силовими методами, тому сьогодні вони вже змінюють свою позицію. Це мерзенні методи».

Водночас, за його словами, опозиція розуміє складність ситуації.

«Якщо відставка уряду не буде проголосована, то в опозиційних лідерів є запасний план, нема розгубленості чи невизначеності. Ми інформовані і про найманців, яких розквартирували в Київській області і про загони спецпідрозділів, які стягують. Зараз у влади такий сценарій: відтягувати все до ночі, і вночі знову застосовувати провокації, як такі, як були біля Будинку письменника», – сказав Карпунцов в ефірі Радіо Свобода.

Сьогодні офіційно оголошено про вихід з Партії регіонів 2 депутатів - Інни Богословської та Давида Жванії. Інформація ЗМІ про більшу кількість заяв депутатів поки не підтвердилася.
XS
SM
MD
LG