Доступність посилання

ТОП новини

Батьки розшукують зниклих на Євромайдані дітей


Ярослав Гуменюк розшукує сина Дениса
Ярослав Гуменюк розшукує сина Дениса
Батьки зниклих в дні акцій протесту на Майдані студентів розшукують своїх дітей. Серед тих, хто шукає свого сина Ярослав Гуменюк.

«Більше 10 днів немає зв’язку з моїм сином Гуменюком Денисом Ярославовичем 1996 року народження, студентом Київського університету права. Вийшов з дому на акцію. Він національно свідомий і політично активний. Останній зв’язок з ним був 25 листопада. Чи він був у цю криваву ніч (30 листопада – ред.) на Майдані, цього ніхто не може чітко підтвердити. Мій телефон 050-434-82-80», – каже Гуменюк.

Зі свого боку, в прес-службі МВС заявляють, що «ті списки людей, які значаться в мережі інтернет, перевірили». «Вони не доставлялися до районних управлінь, не затримувались правоохоронцями. Звернень саме по зазначених прізвищах не надходило», – сказала речниця МВС Ольга Білик.

Зниклими безвісти під час акцій на Майдані вважають 14 людей.

«Із них більшість є молодими людьми 16-17 років. Їх розшукують батьки, родичі, друзі. Ситуація загострюється через те, що більшість зникла у ніч жорстокого розгону мирної демонстрації на Майдані і на фотографіях зафіксовано. Тобто, швидше за все, після таких побоїв вони могли потрапити у лікарню», – наголосила голова центру громадських свобод Олександра Матвійчук.
ТРАНСЛЯЦІЯ з #Євромайдану КАМЕРА 1 www.RadioSvoboda.Org


ТРАНСЛЯЦІЯ з #Євромайдану КАМЕРА 2 www.RadioSvoboda.Org


ТРАНСЛЯЦІЯ з #Євромайдану. SPILNO.TV
XS
SM
MD
LG