Доступність посилання

ТОП новини

Демонстрантам у КМДА оголосили ухвалу про звільнення адмінбудівлі


Судовий виконавець оголосила ухвалу суду на забезпечення позову звільнити КМДА
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:59 0:00
Судовий виконавець Лариса Сабодан оприлюднила ухвалу Шевченківського суду на забезпечення позову про заборону блокувати будівлю Київської міської держадміністрації. Ухвала підлягає негайному виконанню, наголосила виконавець.

Як заявила виконавець, у суді перебуває розгляд справи за позовом КМДА до певного кола депутатів, які подали заявку про проведення акції (Павло Петренко («Батьківщина»), Валерій Карпунцов (УДАР), Олег Махніцький («Свобода»)). Згідно з ухвалою, на забезпечення позову їм заборонено користуватися приміщеннями і влаштовувати у них будь-які акції до рішення справи по суті.

Водночас, як заявив Радіо Свобода, заступник голови фракції УДАР у Київській міській раді Андрій Странніков, це не перешкоджає іншим народним депутатам подати аналогічну заявку для того, щоб продовжити у КМДА зборів киян. Крім того, зачитана ухвала підлягає оскарженню, додав він.

Під час зачитування ухвали і виходу з приміщення КМДА судовому виконавцю кричали «Ганьба!».

Раніше сьогодні державний виконавець оприлюднив мітингувальникам біля Кабінету міністрів України судову ухвалу Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування будівлі Кабміну і перешкоджання діяльності уряду.
XS
SM
MD
LG