Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція спитає в ГПУ про «Беркут» у телевежі


Київська телевежа
Київська телевежа
Опозиція вимагає від Генеральної прокуратури терміново провести перевірку силового захоплення «Беркутом» телевежі, і вжити відповідних заходів реагування. Про це, як повідомили у прес-службі «Батьківщини», заявив заступник голови цієї партії, народний депутат Павло Петренко.

«На «Беркут» зараз стільки злочинів зібралося, що їх треба не просто розпускати, а більшу частину цих бійців треба притягати до кримінальної відповідальності за ті злочини, які вони вчинили проти мирного населення», – наголосив Петренко.

У прес-службі нагадали, що, за повідомленням журналістів, телецентр у Києві, що на вулиці Мельникова, 42, неподалік станції метро Дорогожичі, захопили силовики. За їхніми словами, на території телецентру стоять три машини і один автобус міліції, а також два автобуси та один мікроавтобус із працівниками спецпідрозділу «Беркут».

Як заявили в міліції, правоохоронці взяли під посилену охорону будівлю телецентру у зв’язку з намірами протестувальників заблокувати роботу телевежі. У МВС також наголошують, що силові структури не захоплювали приміщення київського телецентру.
XS
SM
MD
LG