Доступність посилання

ТОП новини

Львів’яни на віче вимагали відставки уряду, президента і парламенту


У неділю на львівському Євромайдані зібралось більше 10 тисяч людей, щоб підтримати протестувальників у Києві і висловити вимогу про відставку уряду, президента і парламенту.

Оскільки напередодні у столицю масово поїхали галичани, зокрема студенти, тому на львівському Майдані у неділю молоді помітно менше. Також з’явилась партійна символіка ВО «Свобода», виступали місцеві політики, народні депутати, які закликали людей стояти до перемоги, вимагаючи відставки уряду, дострокових парламентських і президентських виборів.

Активісти Майдану у суботу розповсюджували листівки з закликом «У рідному місті ти не зможеш допомогти, лише в Києві, лише в серці України, лише 8 грудня! Марш мільйонів! Пакуй валізу і на Київ!»
Євромайдан у Львові
Євромайдан у Львові
Львівський Майдан висловив ультиматум до 14 години 8 грудня місцевим членам Партії регіонів, якщо ті не вийдуть з партії,то блокуватимуть їхній бізнес. А тому у неділю активісти Майдану пройшлись колоною з протестом біля фірм, які належать львівським регіоналам.

Водночас у Львівському обласному осередку Партії регіонів інформують, що ніхто не збирається складати свої партквитки на заклик Євромайдану.

У соціальних мережах з’явилась спільнота «Бойкот Партїі регонів», де оприлюднено фото депутатів Львівської облради з фракції Партії регіонів, вказані номеми телефонів і домашня адреса.
XS
SM
MD
LG