Доступність посилання

ТОП новини

УДО спростовує причетність свого співробітника до провокування міліціонерів


Управління державної охорони України спростовує повідомлення ЗМІ про затримання його співробітника сьогодні біля Кабміну, який, нібито провокував міліцію і був затриманий активістами Євромайдану та переданий в руки правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби УДО.

«Управління державної охорони України офіційно заявляє, що військовослужбовці державного правоохоронного органу спеціального призначенння додержуються вимог законодавства та військових статутів, виконуючи службові обов`язки із охорони інституції центральних органів державної влади та гарантування безпеки посадових осіб України», − наголосили в УДО.

В Управлінні державної охорони звернулись до редакторів засобів масової інформації «уважніше ставитися до матеріалів своїх авторів з тим, щоб не допускати перекручення фактів й прикрих помилок при інформуванні громадськості».

Сьогодні учасники Народного віча затримали людину, яка за їхньою інформаціє є працівником УДО, що вчиняв провокативні дії стосовно працівників міліції на вулиці Липській. Під час затримання у чоловіка виявили посвідчення капітана УДО, а також вилучили табельну зброю. Пізніше міліція заявила, що зброї в чоловіка не було, однак посвідчення справжнє.
XS
SM
MD
LG