Доступність посилання

ТОП новини

Автобуси зі внутрішніми військами з Василькова дісталися Хрещатика – УДАР


Автобуси зі внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові, вже дісталися Хрещатика. Про це станом на 11:49 повідомив народний депутат від УДАРу Тарас Кутовий.

За його словами, автобуси зупинилися біля Бесарабської площі на Хрещатику. «Командування телефонувало і отримувало консультації, що робити далі. Потім колона виїхала на вулицю Володимирську в бік Михайлівської», – цитує Кутового прес-служба УДАРу.

За повідомленнями, в Києві перебуває десять транспортних засобів із військовими.

Водночас, за даними депутата від «Батьківщини», колона автобусів і машин зі спецпризначенцями, які зранку вирвалися з оточення у Василькові і вирушили орієнтовно у бік бази внутрішніх військ у Ірпені, знову заблокована активістами і повертається на базу Міністерства оборони у Василькові.

Ще частина техніки і автомобілів, як і раніше, заблоковані на території бази Міністерства оборони у Василькові, повідомляє сайт «Батьківщини» з посиланням на депутата.

Кореспондент Радіо Свобода повідомляє також про кількох військовослужбовців, які пішки йшли до Києва.

Блокування віськовї частини у Василькові триває від 4 грудня.

Активісти самоорганізувалися через соціальні мережі після заяв опозиції, що це спецпризначенці, які прибули з Криму та Харкова для силового розгону Євромайдану.
XS
SM
MD
LG