Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську Партія регіонів закликає до проведення «з’їзду депутатів південного сходу України»


Фото від прес-служби Партії регіонів
Фото від прес-служби Партії регіонів
Депутат Луганської облради від Партії регіонів Валерій Філіпов на форумі, організованому його політсилою у Луганську, закликав провести з’їзд депутатів південного сходу України.

«Всі мають почути наш голос, всі мають знати нашу думку. Я пропоную провести з’їзд, як це було свого часу у Сєвєродонецьку, і провести його потрібно у Києві», – сказав Валерій Філіпов.

На форум, який тривав у Луганську, Партія регіонів винесла лише одне питання – політичну ситуацію в Україні. Усі присутні зокрема прослухали записане по телефону звернення лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, інформує кореспондент Радіо Свобода.

«Те, що відбувається в Києві, дуже нагадує військові технології, коли за допомогою власного населення робиться переворот у державі. І тільки це змушує мене бути у Києві. Тому що революції робляться у столиці, і я не маю права як керівник фракції кинути свої друзів, які перебувають у Києві», – сказав Єфремов у своєму зверненні.

Завершальне слово на форумі взяв голова облради Валерій Голенко. Він зачитав звернення учасників до президента Віктора Януковича.

«Звертаємося до вас, Віктор Федоровичу, як до гаранта Конституції, з вимогою вжити всі необхідні заходи для відновлення законності в Україні, зупинити протиправні дії, які вже привели до кровопролиття та розпалювання ворожнечі, захистити людей від страшних наслідків, якими може обернутися подальша ескалація протистояння. Будьте впевнені, Луганщина підтримає вас», – заявив Голенко.

Між виступами ведучі заходу закликали публіку скандувати «Так – Януковичу! Ні – революції». Трансляція відбувалася у прямому ефірі обласного державного телебачення.

За даними кореспондента Радіо Свобода, «ЛТК Арена» вміщує близько 3,5 тисяч людей, делегати розмістилися не тільки на трибунах, але й на майданчику.

Паралельно із форумом у центрі Луганська біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг опозиційних сил.

XS
SM
MD
LG