Доступність посилання

ТОП новини

Круглий стіл, ініційований Кравчуком, запланований на 14:00


Віктор Янукович, Леонід Кравчук
Віктор Янукович, Леонід Кравчук
Сьогодні о 14:00 відбудеться засідання загальнонаціонального круглого столу з обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні.

Як йдеться в анонсі агентства «Інтерфакс», засідання відбудеться в Національному палаці мистецтв «Україна» за ініціативою першого президента України Леоніда Кравчука.

Планується, що в засіданні візьмуть участь «лідери громадської думки, представники української влади, політичних партій, широкої громадськості, профспілкових організацій, засобів масової інформації, студентського руху, експертного середовища, творчої, наукової спільноти. До участі в заході запрошено лідерів опозиційних партій, активних учасників проєвропейської громадянської акції, яка відбувається на столичному майдані Незалежності».

Водночас наразі невідомо, чи візьме участь у цьому круглому столі президент Віктор Янукович. Вчора він погодився на пропозицію Кравчука щодо переговорів за участі опозиції. Проте анонсів, в яких би йшлося про участь глави держави у сьогоднішньому засіданні, на сайті президента немає.

Тим часом, як повідомляє «Українська правда» з посиланням на голову політради «Нашої України» Ірину Ванникову, в Києві відбувається зустріч чотирьох президентів – Віктора Януковича, Віктора Ющенка, Леоніда Кучми і Леоніда Кравчука.

«Зустріч чотирьох президентів уже почалась. Цю зустріч треба розглядати як перший крок до організації загальнонаціонального круглого столу за участю президентів, ініціативи «Першого грудня», опозиції, молоді та представників громадянського суспільства», – сказала Ванникова.

Водночас видання повідомляє, що ні опозиційні партії, ні їхні лідери ще не отримували запрошень на круглий стіл.
XS
SM
MD
LG