Доступність посилання

ТОП новини

Ще одного затриманого євромайданівця звільнили на поруки


Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід, обраний раніше активістові Євромайдану Геннадію Черевку: замість арешту на два місяці, чоловіка звільнили під особисте зобов’язання.

Захист підозрюваного наполягав на цьому запобіжному заході у зв’язку з тим, що Черевко є єдиним годувальником сім’ї, зараз на його утриманні дружина, яка перебуває в декретній відпустці, дві неповнолітні дитини, а також його батько.

Про можливість взяття Черевка на поруки заявили 4 депутати Верховної Ради і мер міста Лубни (Полтавська область).

Натомість сторона державного обвинувачення подала клопотання про звільнення Черевка під заставу в обсязі 30 тисяч гривень.

Раніше сьогодні Апеляційний суд Києва своїм рішенням змінив запобіжний захід активістові Євромайдану Миколі Лазаревському – віднині він перебуватиме під домашнім арештом. Окрім того, Печерський райсуд сьогодні визнав винним іншого фігуранта справи про заворушення на Банковій 1 грудня Юрія Болотова. Йому призначили покарання у вигляді штрафу й звільнили з-під варти.

4 грудня Шевченківський райсуд заарештував на 60 днів дев’ятьох людей, підозрюваних у хуліганських діях під час масових акцій протесту 1 грудня біля адміністрації президента.

10 грудня президент Віктор Янукович заявив, що мітингувальників, затриманих у Києві за нетяжкі злочини, буде звільнено.
XS
SM
MD
LG