Доступність посилання

ТОП новини

Єдиний вихід із кризи: відставка Януковича і дострокові вибори – Креймер


Міжнародна правозахисна організація Дім Свободи виступила з дуже жорсткою заявою стосовно подій в Україні. Президент Дому Свободи Дейвид Креймер заявив, що своїми діями президент Віктор Янукович втратив довіру українського народу і найкращим способом мирного розв’язання ситуації буде відставка президента і дострокові вибори.

«Ситуація досягла критичної точки. Сотні тисяч людей вийшли на вулиці протестуючи проти рішення Януковича не підписувати угоду з ЄС. Через цю відмову, незадоволення багатьох українців діями президента досягло кульмінації. Я думаю саме Віктор Янукович винен у виникненні цієї кризи. Тому ми вважаємо, що зняти напругу в Україні можна лише якщо Віктор Янукович подасть у відставку і оголосить дострокові вибори. Він звичайно повинен мати можливість знову висувати свою кандидатуру, але відставка буде найкращим шляхом розв’язати цю дуже напружену ситуацію».

За словами Дейвида Креймера, якщо дії Віктора Януковича призведуть до ескалації ситуації в Україні і буде застосовано силу - президента і членів його кабінету чекають неминучі санкції з боку США та ЄС.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG