Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція попередила Януковича про «жахливі наслідки» у разі силового сценарію


Круглий стіл з участю президента й опозиції
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:38 0:00
Лідер партії УДАР Віталій Кличко попереджає президента України Віктора Януковича про можливість «жахливих наслідків» для країни у разі силового розгону Майдану.

«Ми знаємо сьогодні про силовий варіант, який розглядається. Він матиме жахливі наслідки для країни і також може мати жахливі наслідки для Вас особисто», – сказав Кличко, звертаючись до президента України Віктора Януковичу на круглому столі.

«Ви несете персональну відповідальність за всі дії і процеси, що відбуваються і відбуватимуться в нашій країні», – сказав він.

Зі свого боку лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк висловив переконання, що сценарій, що сьогодні реалізовується в Україні, готували не в Україні.

«Сценарій, який написано, написано не в Україні», – сказав Яценюк.

Він додав, що його автори – люди, які не хочуть бачити Україну незалежною суверенною державою і реалізовують свої амбіції, затягуючи Україну в громадянський конфлікт.

Опозиція також оприлюднила на засіданні загальнонаціонального круглого столу вимоги: відставка уряду, звільнення активістів Майдану, покарання винних за побиття людей.

Янукович, зі свого боку, висловив обурення «радикальними діями» провокаторів і силовиків під час розгону мирної акції на Майдані. Він також запропонував амністію затриманим учасникам акцій.
XS
SM
MD
LG