Доступність посилання

ТОП новини

Янукович запевнив сенаторів США, що розслідує події 30 листопада


Фото з офіційного сайту Президента України, зустріч Віктора Януковича з сенаторами
Фото з офіційного сайту Президента України, зустріч Віктора Януковича з сенаторами
Влада зробить усе можливе для забезпечення права громадян на мирні демонстрації. У цьому президент України Віктор Янукович запевнив американських сенаторів Джона МакКейна та Крістофера Мерфі під час зустрічі 16 грудня, повідомляється на офіційному сайті президента.

«Віктор Янукович запевнив, що влада зробить усе можливе для забезпечення права громадян на мирні демонстрації, а також для проведення чесного та прозорого розслідування подій 30 листопада 2013 року на майдані Незалежності у Києві», − говориться у повідомленні.

«Президент вчергове підкреслив незмінність євроінтеграційного курсу України, а також вірність національним інтересам країни», − підкреслює прес-служба.

Як повідомляється, сторони домовилися продовжити діалог.

Раніше сенатори США, які перебувають у Києві, висловили занепокоєння у зв’язку із заявою єврокомісара Штефана Фюле про зупинення ЄС підготовки до асоціації з Україною. А сенатор Маккейн заявив, що резолюція, подана на розгляд Сенату США про санкції щодо осіб, причетних до насильства на мирних акціях в Україні, «буде схвалена – швидко і одноголосно».
XS
SM
MD
LG