Доступність посилання

ТОП новини

Після розмов із керівництвом «Беркуту» провайдер знову підключив інтернет спецпризначенцям


Інтернет-провайдеру «Бровіс» після розмов із керівництвом «Беркуту» довелося знову підключити інтернет місцевому відділенню спецпідрозділу. Про це у коментарі Радіо Свобода розповів технічний директор компанії Олександр Грищук.

«Після спілкувань із керівництвом «Беркутом» і всіма іншими структурами, – говорить Грищук, – вирішили, що до кінця року ми їм включимо інтернет, а потім хай самі розбираються».

Броварський провайдер «Бровіс» відключив адміністрації «Беркуту» інтернет, дізнавшись про силовий розгін Євромайдану 30 листопада.

«Відключили інтернет, адже вважали, що дії «Беркуту» не відповідають дії структури, яка повинна перш за все захищати. Вважаю, що наший обов’язок було так вчинити», – говорить Грищук.

Але через тиждень до офісу компанії «Бровіс» зателефонували і наполегливо попросили відновити постачання послуг.

Олександр Грищук сподівається, що 31 грудня «Бровіс» припинить співпрацю з «Беркутом».

«Ми завжди вважали, що це наша добра воля, що сьогодні надаємо, а завтра можемо й припинити надавати послуги. А тут навіть ми не можемо припинити надавати безкоштовні послуги», – говорить Олександр Грищук.

Інтернет-послуги відділенню «Беркуту» провайдером надавалися безкоштовно, як й іншим державним структурам міста Бровари.
XS
SM
MD
LG