Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: уряд має знизити всі тарифи на 30 відсотків


Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк закликає українську владу знизити з Нового року всі тарифи на 30 відсотків, якщо справді у Москві президент домовився про таку знижку на газ.

«Уряд Віктора Януковича повинен на 30 відсотків зменшити всі житлово-комунальні послуги, зменшити вартість газу для населення і зменшити всі тарифи на 30 відсотків. Тоді ми відчуємо, що все правда. В іншому випадку це брехня і це означає, що він у схемі, і це означає, що він в корупції», – заявив Яценюк, звертаючись до Євромайдану у Києві.

Оцінюючи домовленості президента України у Москві, Яценюк заявив, що безкоштовний сир буває лише у мишоловці.

«Янукович отримав безкоштовно 15 мільярдів доларів і ще отримав знижку 130 доларів на тисячу кубічних метрів газу, це приблизно ще 5 мільярдів доларів», – сказав Яценюк.

«Ми хочем почути, що він віддав. 20 мільярдів – це не просто великі гроші, це дуже великі гроші», – зазначив опозиціонер.

Яценюк закликав владу оприлюднити домовленості, підписані у Москві, і висловив переконання, що жоден документ, який суперечить європейській інтеграції, не пройде процедуру голосування у парламенті.
XS
SM
MD
LG