Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів упевнені, що заради бюджету опозиція розблокує Раду


Опозиція блокує трибуну і президію парламенту, 18 грудня 2013 року
Опозиція блокує трибуну і президію парламенту, 18 грудня 2013 року
У фракції Партії регіонів заявляють, що опозиція розблокує трибуну для розгляду проекту держбюджету на 2014 рік завтра в парламенті, і не виключають, що документ можуть ухвалити за скороченою процедурою.

«Звичайно, дадуть (ухвалити проект бюджету – ред.). Ви уявляєте, який опозиція матиме вигляд, якщо не розблокують трибуну. Це ж бюджет – святий документ», – сказав народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко.

Відповідаючи на запитання, чи розглядатиме парламент проект держбюджету без розгляду документу всіма комітетами, а лише профільним бюджетним, парламентар заявив: «Ми можемо навіть піти на додаткові дні, якщо буде вимога залу. У нас є ще субота».

Макеєнко нагадав, що парламент розпочне розглядати проект бюджету в четвер. «Можемо зробити перерву в засіданні та додатковий день, якщо буде необхідність розгляду бюджету», – додав депутат.

На уточнення, чи може бути наступного тижня позачергове засідання парламенту для розгляду бюджету, Макеєнко сказав: «Подивимося, як буде йти процес. У нас вже є і четвер, і п’ятниця».

Сьогодні парламент знову не працює. Голова Верховної Ради Володимир Рибак відкрив засідання парламенту і через декілька хвилин його закрив. Спікер запросив керівників фракцій до свого кабінету для консультацій.

Депутати з опозиційних фракцій надалі блокують трибуну й президію в залі засідань.
XS
SM
MD
LG