Доступність посилання

ТОП новини

Парламент вирішив ухвалити держбюджет 16 січня


Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов прибув до парламенту, 19 грудня 2013 року
Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов прибув до парламенту, 19 грудня 2013 року
Верховна Рада вирішила ухвалити в цілому законопроект про державний бюджет на 2014 рік 16 січня. За постанову про це за основу й у цілому проголосували 246 депутатів при мінімально необхідних 226.

Постанова передбачає, що депутати повинні протягом 2 тижнів розглянути законопроект про держбюджет і подати свої пропозиції про можливе внесення змін до документу до 8 січня.

Після цього бюджетний комітет і представники уряду протягом тижня розглянуть отримані пропозиції й внесуть на розгляд парламенту доопрацьований законопроект про держбюджет-2014.

До 10-ї ранку 16 січня комітет Верховної Ради з питань бюджету за участю уповноважених представників Кабміну має підготувати пропозиції до законопроекту про держбюджет-2014 і представити такі пропозиції на розгляд парламенту.

У результаті, згідно з постановою, парламент 16 січня має розглянути законопроект про держбюджет з пропозиціями профільного комітету і ухвалити його в цілому.

Водночас парламентська опозиція заявила, що не має наміру голосувати за держбюджет-2014, про що заявили лідери опозиції.
XS
SM
MD
LG