Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відкрила провадження через напад на журналіста «Дорожнього контролю»


Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом конфлікту за участю журналіста видання «Дорожній контроль».

Як повідомляє прес-служба управління МВС України в Києві, в суботу о 22:25 до чергової частини Оболонського райуправління надійшло повідомлення про те, що на Гостомельському шосе горить автомобіль. На місце події виїхала слідчо-оперативна група і керівництво столичної міліції.

«За цією адресою правоохоронці виявили обгоріле авто. Неподалік перебував і водій. Чоловік був поранений у ділянку грудної клітини. Тому йому негайно викликали швидку допомогу. Надалі постраждалий розповів, що трохи раніше він рухався автомобілем трасою Київ-Гостомель. Його наздогнала інша машина і притиснула до узбіччя, водій зупинився. Після цього до нього підійшли невідомі, завдали йому тілесних ушкоджень, підпалили автомобіль і зникли в невідомому напрямку», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчий відділ Оболонського райуправління столичної міліції розпочав кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України – «Хуліганство» і статтею 194 – «Умисне знищення або пошкодження майна».
Наразі триває розслідування.

Як повідомляв сайт «Дорожнього контролю», на журналіста Володимира Моралова невідомі скоїли напад. Його автомобіль заблокували, а згодом спалили, а самого активіста поранили.
XS
SM
MD
LG