Доступність посилання

ТОП новини

Герман: на владному мітингу зібралися ті, «хто в житті і в праці має успіх»


Провладні демонстранти, 14 грудня 2013 року
Провладні демонстранти, 14 грудня 2013 року
Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що більшість тих, хто виступає проти влади на майдані Незалежності в Києві, є безробітними.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, виступаючи в неділю на мітингу «Збережемо Україну» на підтримку влади в Маріїнському парку в Києві, Герман заявила, що на Євромайдані є багато безробітних, таких, які мусять виїжджати на роботу за кордон. «І щоб їхнє життя змінилося, необхідно допомогти і підтримати президента у тих змінах і реформах, які він робить. Не буде нічого від самого стояння на вулицях, з неба нічого не впаде», – заявила народний депутат.

Водночас, за її словами, ті, хто зібрався на мітингу у Маріїнському парку, належать до частини суспільства, «яка у житті і у праці має успіх, має роботу або якийсь бізнес, або навчається, це справді зайняті люди, які не мають часу стояти на вулицях тижнями й місяцями».

«Ми з вами люди, які звикли працювати, тому ми сьогодні ще раз продемонструємо міцність нашої держави, нашу впевненість йти до змін, до перемоги, тяжко працювати і допомагати навіть тим, хто не працює, а стоїть на майданах, щоб їхнє життя теж було кращим», – підсумувала Герман.

За даним Партії регіонів, у Маріїнському парку, де триває мітинг на підтримку влади, зібралися близько 20 тисяч людей.

Кілька десятків тисяч людей прийшли на Народне віче на майдан Незалежності з вимогою відставки влади.
XS
SM
MD
LG