Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує напад на автомобіль координатора кримського Євромайдану


Сімферопольська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження автомобіля співкоординатора кримського Євромайдану Сергія Ковальського. За повідомленням Головного управління МВС України в Криму, невідомі зловмисники побили вікна і порізали шини автомашини.

Інформація про це внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах.

За попередньою версією правоохоронців, пошкодження автомобілю завдані тупим предметом. Разом із тим сам Сергій Ковальський повідомив, що в автомобіль також було випущено близько 30 куль.

Напад стався, найімовірніше, за кілька годин до того, як цим автомобілем група кримських активістів мала їхати на Народне віче до Києва.

За повідомленням правоохоронців, проводиться комплекс оперативно-розшукових і слідчих дій.

Два тижні тому невідомі порізали шини автомобіля іншого співкоординатора кримського Євромайдану Сергія Мокренюка. Так само невідомі пошкодили колеса автомобіля, який перевозив звукове обладнання, що використовувалося під час мітингів у Сімферополі проти зупинення євроінтеграції України.

Досі міліція зловмисників не знайшла.
XS
SM
MD
LG