Доступність посилання

ТОП новини

Азаров завтра летить до Москви


Микола Азаров
Микола Азаров
Прем’єр-міністр України Микола Азаров візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради (найвищого органу управління Митного союзу), яке відбудеться 24 грудня в Москві. Про це повідомляє державне інформаційне «Укрінформ» з посиланням на програму візиту Азарова в Москву.

Згідно з програмою візиту, Азаров прибуде в Москву орієнтовно о 12:00 за Києвом і візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав у великому Кремлівському палаці.

За повідомленням, опрацьовується можливість організації робочої зустрічі Азарова з його російським колегою Дмитром Медведєвим.

Під час засідання Вищої Євразійської економічної ради глави Росії, Білорусі і Казахстану планують обговорити основні напрями інтеграційної взаємодії держав-членів Митного союзу і Єдиного економічного простору, а також роботу з формування Євразійського економічного союзу до 1 січня 2015 року. Крім того, на засіданні будуть розглянуті питання підготовки і реалізації «дорожніх карт» із приєднання Киргизстану і Вірменії до євразійських інтеграційних структур.

За підсумками засідання ради заплановане підписання низки спільних рішень у сфері єдиної митної політики, регулювання діяльності природних монополій і правил конкуренції.
XS
SM
MD
LG