Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує блокування автомобілями «урядового кварталу» 2 грудня


Київська міліція розслідує одне кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій 2 грудня в «урядовому кварталі», повідомляють у київському управлінні міліції. Про це повідомив старший слідчий з особливо важливих доручень Головного слідчого управління ГУ МВС України в Києві Сергій Ревенко.

«Є відкрите кримінальне провадження і воно розслідується за подіями, що мали місце 2 грудня, щодо блокування вулиць Грушевського, Шовковичної, Садової, Інститутської», – сказав Ревенко.

За його словами, наразі з’ясовано, що в місцях блокування було близько 30 автомобілів. Деякі водії навіть не розуміли, що за блокування доріг може настати кримінальна відповідальність, сказав слідчий.

Відповідаючи на запитання про те, чи причетні до організації цього блокування народні депутати, Ревенко сказав, що роль парламентаріїв у цьому провадженні наразі не встановлено.

Водночас заступник командира полка ДПС Віктор Тищенко повідомив, що за час проведення масових акцій у Києві з кінця листопада стосовно двох народних депутатів за блокування транспортних магістралей склали адмінпротоколи, зокрема, на одного з них адмінпротоколи складали тричі.

Прізвищ цих депутатів він не уточнив.
XS
SM
MD
LG