Доступність посилання

ТОП новини

Найкрасивішу вагітну обирали в Кіровограді


У Кіровограді змагалися вагітні
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:34 0:00

У Кіровограді змагалися вагітні

Кіровоград – Вагітність для конкурсу краси не перепона, а головна умова. Особливо, якщо дівчата, дефілюючи на підборах, міряються саме животиками, а не параметрами 60-90-60. У Кіровограді у конкурсі «+ один» обирали найкрасивішу вагітну.

Аби допомогти жінкам при надії залишатися активними та не полишати себе як особистість, і вирішили провести такий незвичний конкурс краси. Ініціатор заходу, керівник модельного агентства Мадіна Ємельянова запевняє, що така ідея в неї виникла давно, адже у саме під час вагітності жінка по-особливому прекрасна. Конкурсанток шукали у жіночих консультаціях.

«Я сама мама. Завжди хотілося показати свій талант. Щоб бачили що я хочу дитину. Хочу показати свій живіт, показати яка я талановита», – розповідає організатор Мадіна Ємельянова.

У більшості з дівчат на підготовку було півтора тижні. А от модель в минулому Катерина Забродня про «+ один» дізналася зовсім випадково за два дня до нього. Та у своїх силах впевнена, адже пройшла багато конкурсів краси. Проте вагітною змагається вперше. Відмінності від традиційних фабрик краси вже оцінила: тут характерної жорсткої конкуренції немає.

«Тут все так приємно. І всі налаштовані дружньо тому, що кожна відчуває у собі це життя. І всі такі хороші, добрі, милі», – ділиться враженнями учасниця конкурсу краси Катерина Забродня.

Катя готується народити вже третю дитину. Тому має власні рецепти здоров’я і краси під час вагітності. І хоча багато в чому довелося себе обмежити, веде активний спосіб життя: ходить в кіно, боулінг і навіть на дискотеки. Хотіла і йогою займатися, але не взяли через вагітність.

«Їсти то хочеться, але все одно я себе обмежую у солодкому. Щоб целюлліт не з’явився, щоб розтяжок не було мажусь кремами. Купую маски. Продовжую ходити до косметолога», – говорить Катерина Забродня.

Ділиться і своєї системою виховання. Двом синам дозволяє майже все. Намагається в першу чергу бути їм другом. Найстаршому її сину Данилу 11 років. Саме він і готував маму на конкурс. Вбрання обирав таке, щоб було скромне і закрите.

«Цього разу вона нас замучила цими танцями. Просила обирати їй різний одяг. Допомагати. Це жах», – розповідає син учасниці Даня.

Допомагали і чоловіки, і батьки, і подруги, і діти

Усі учасниці до підготовки конкурсу залучали чи не всю родину. Допомагали і їх чоловіки, і батьки, і подруги, і діти. У конкурсі талантів молоді мами співали, читали вірші, демонстрували акторські здібності та грали на бандурі. А Ганна Дихтяренко на восьмому місяці вагітності навіть наважилася вперше на публіці показати східний танець. Синочок, який має незабаром у неї з’явитися, поки мама танцювала не заважав.

«Він, до речі, напевно заснув. Тому що під час танців та після, я його не чула. Ось тільки-но почав штовхатися», – говорить учасниця конкурсу краси Ганна Дихтяренко.

Найяскравішим з етапів конкурсу був боді-арт. Розмальовували, звичайно ж, животики. Кожна з дівчат малюнок підбирала до образу з допомогою майстра. А фарбу для вагітних майстер виготовляла за особливим гіпоалергенним рецептом. У конкурсі «Я – стильна мама» хтось дефілював на підборах, а дехто вийшов босоніж. Зрештою, переможницю так і не змогли визначити, тому подарунки кожна витягла собі у лотереї. Серед щасливих несподіванок конкурсу те, що під час підготовки не всі учасниці дісталися фінішу.

«Дівчата я вас вітаю. Ви стали мамами. Я сподіваюсь вже. Так у нас троє народили!», – не стримує емоцій організатор конкурсу Мадіна Ємельянова.

Катерині Забродній лікарі прогнозують хлопчика. Проте дівчина не полишає сподівань, що третьою дитиною у неї буде дівчинка. Вже мріє про те, як обиратиме для неї бантики та платтячка. Певна, що виховає міс Всесвіт, тому обов’язково поведе доньку до школи моделей.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG