Доступність посилання

ТОП новини

МВС: двоє причетних до нападу на Чорновол затримані


Віталій Захарченко
Віталій Захарченко
Міністерство внутрішніх справ України заявляє, що вже встановлені троє осіб, причетні до нападу на громадську активістку і журналістку Тетяну Чорновол.

Двоє з них затримані, з ними проводять слідчі дії, йдеться у повідомленні на сайті МВС.

За повідомленням, встановлюються мотиви нападу, також здійснюються оперативні заходи, направлені на затримання ще одного фігуранта.

«Розслідування кримінального провадження за фактом нападу на Тетяну Чорновол перебуває на моєму особистому контролі. Ми створили потужну слідчо-оперативну групу з числа кращих слідчих і працівників оперативних підрозділів», – цитує сайт МВС міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

За його словами, правоохоронцям не дали можливості одразу ознайомитися із записом відеореєстратора з автомобіля потерпілої. «Проте незважаючи на це, не минуло ще й доби, як уже встановили трьох осіб, причетних до цього злочину», – йдеться в повідомленні.

Сьогодні вночі на трасі «Бориспіль – Київ» невідомі витягли Тетяну Чорновол з її машини, жорстоко побили й кинули в кювет. Її друзі і колеги пов’язують це побиття з її професійною діяльністю через статті з критикою високопосадовців.

У міліції заявили, що відпрацьовують низку версій нападу, серед основних – професійна діяльність, ДТП і можливі провокації з боку певних осіб.
XS
SM
MD
LG