Доступність посилання

ТОП новини

У МВС кажуть, що проаналізували записи з відеокамер у справі Чорновол


У міліції повідомляють, що проаналізували дані з камер відеоспостереження за дорогою в рамках розслідування справи про побиття журналістки і громадської активістки Тетяни Чорновол.

«У рамках розслідування кримінального провадження про побиття Тетяни Чорновол ще в перші часи, до того як до слідства потрапили передані нардепом Арсенієм Яценюком фрагменти запису відеореєстратора з автомобіля потерпілої, були вилучені відеозаписи з усіх камер спостереження автодороги, якою рухалися автомобілі», – мовиться в повідомленні на сайті МВС України.

За даними міліції, слідство володіє інформацією про час і маршрут руху автомобілів потерпілої та нападників в районі місця події. Це дозволить перевірити правдивість свідчення підозрюваних, мовиться в повідомленні.

Розслідування триває.

Тетяну Чорновол побили в ніч на 25 грудня. Спочатку цю справу правоохоронці розслідували як «хуліганство», але потім перекваліфікували її на «заподіяння тяжких тілесних ушкоджень». Міліція повідомила про затримання, а згодом арешт п’яти підозрюваних у цій справі.
XS
SM
MD
LG