Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція хоче створити єдину команду, покарати бандитів і корупціонерів


Народне віче, 29 грудня 2013 року
Народне віче, 29 грудня 2013 року
У 2014 році буде сформована єдина опозиційна команда і план дій для країни, заявив зі сцени Євромайдану лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«У нас у порядку денному – ми готуємося до перемоги на наступних виборах президента України. Ми формуємо в 2014 році єдину команду змін, команду трьох опозиційних сил, команду, яку підтримує український народ... команду, яка здатна зробити Україну європейською державою. Ми формуємо єдиний план змін для країни», – заявив Яценюк на Народному вічі «Солідарність проти терору».

Він також повідомив, що мітингувальники на майдані Незалежності не мають наміру залишати будівлю Будинку профспілок, де базується Штаб національного опору, прес-центр, медслужба, кухня для учасників мітингу.
Яценюк: «Формуємо єдиний план змін для країни»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:19 0:00

«Одне з наших завдань – це втримати Майдан. Ми не маємо права залишити Майдан. Ми не маємо права залишити Будинок профспілок», – сказав Яценюк.

Він також наголосив, що опозиція почне «полювання на українських корупціонерів по всьому світу». «Їм не вдасться сховати народні гроші», – наголосив лідер фракції «Батьківщина».

Серед інших планів опозиції Яценюк назвав подальшу боротьбу щодо притягнення до відповідальності тих, хто бив активістів, журналістів Євромайдану, в тому числі журналістку Тетяну Чорновол, тих, хто підпалював машини, тих, хто давав і виконував накази з розгону Майдану.
XS
SM
MD
LG