Доступність посилання

ТОП новини

Посадовця «Львівводоканалу» судитимуть через загибель дитини в каналізаційному колекторі


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)
Кримінальну справу, порушену проти посадовця «Львівводоканалу», звинуваченого у службовій недбалості, через яку загинув 2-річний хлопчик, що впав у каналізаційний люк у Львові 10 жовтня, передали до суду. Про це повідомляє прокуратура Львова.

«За процесуального керівництва прокуратури Залізничного району Львова під час досудового розслідування, проведено низку експертиз, що засвідчили незадовільний технічний стан каналізаційного колодязя, в який провалилась дитина. При цьому встановлено, що зазначений начальник дільниці «Львівводоканалу», усупереч своїм посадовим обов’язкам, не забезпечував належного обстеження колектора та не організовував жодних ремонтних робіт із заміни окремих його елементів, котрі перебували в аварійному стані. Така недбалість і призвела до згаданого трагічного випадку», – йдеться в повідомленні.

Вранці 10 жовтня у Львові під час прогулянки з родичами у відкритий люк каналізаційного колектора впав 2-річний хлопчик. Його тіло рятувальники знайшли наступного дня за півтора кілометра від місця падіння.
XS
SM
MD
LG