Доступність посилання

ТОП новини

Захарченку пропонують організувати спільну охорону території за межами Майдану


Вартовий біля Майдану, 17 грудня 2013 року
Вартовий біля Майдану, 17 грудня 2013 року
Комендант Будинку профспілок, народний депутат від УДАРу Сергій Аверченко звернувся до правоохоронців допомогти організувати на новорічні і Різдвяні свята спільне патрулювання території за периметром наметового містечка центрі Києва.

«Я звернувся до міністра внутрішніх справ і начальника київської міліції про проведення спільного патрулювання силами міліції й представників нашої самооборони для того, щоб тут був порядок», – сказав Аверченко в прес-центрі штабу національного спротиву.

За його словами, поки що немає документального підтвердження, але досягнуто попередньої домовленості, що таке патрулювання буде здійснюватися в період з 1 по 7 січня.

Крім того, як заявив депутат, буде виставлена додаткова охорона в Будинку профспілок, Жовтневому палаці й КМДА.

«Ми посилюємо охорону. На кожному поверсі будуть виділені сили для охорони, щоб уникнути можливих провокацій», – сказав Аверченко.

За його словами, також будуть посилені кордони і пости на самому Майдані.

Відповідаючи на додаткове запитання, чому представники опозиційних сил звертаються до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з таким проханням і водночас вимагають його відставки, Аверченко сказав, що до того, як міністра відправлять у відставку, він повинен виконувати свої обов’язки.

Комендант також уточнив, що «в межах Майдану міліції не буде».
XS
SM
MD
LG