Доступність посилання

ТОП новини

Янукович записав вітання в Лаврі під 8-метровою ялинкою


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент України Віктор Янукович виступить із традиційними телезверненнями з нагоди Нового року і Різдва Христового. Як повідомляє прес-служба президента, привітання Януковича були відзняті на території Києво-Печерської Лаври і в її головному храмі – Соборі Успіння Пресвятої Богородиці.

У новорічному привітанні Глава держави привітав український народ зі святами й окреслив шляхи майбутнього розвитку країни, йдеться в повідомленні.

Говорячи про оформлення новорічної ялинки на знімальному майданчику, дизайнер Марина Юдіна зауважила, що висота цьогорічної ялинки – 8 метрів. На її оформлення використали близько двох кілометрів гірлянд і кілька десятків куль діаметром від 100 до 250 міліметрів. Загалом, за словами дизайнерки, процес підготовки ялинки до зйомок зайняв близько трьох діб.

Тим часом, сьогодні о 23:55 має вийти звернення народу до президента України. У записі колективної «промови» взяли участь понад 50 українців, повідомляє «Телекритика». Звернення оприлюднять в ефірі Громадського телебачення.
XS
SM
MD
LG