Доступність посилання

ТОП новини

Scorpions і Квінсі Джонс висловили підтримку Майдану і привітали українців з Новим роком


Німецький рок-гурт Scorpions висловив свою підтримку активістам Майдану і привітав українців з Новим роком. Про це йдеться у відеозверненні вокаліста Scorpions Клауса Майне, повідомляє сайт УДАРу.

«Ми відвідували Україну. За останні два роки ми давали концерти в Одесі, Донецьку, Дніпропетровську і, звісно, в Києві. Сьогодні ми хочемо побажати всього найкращого вам, мирній демонстрації на Майдані. І я сподіваюсь, що українці у мирний спосіб знайдуть шлях до єднання і до кращого майбутнього вашої країни», – сказав Клаус Майне.

Він також привітав всіх українців з Новим роком.

«Новий рік за вікном. Бажаємо вам щасливого Нового року і всього найкращого в 2014-му. Ми любимо вас», – зазначив вокаліст Scorpions.



Привітав українців з Новим роком і висловив своє захоплення Євромайданом й американський композитор і продюсер, володар 27 премій Греммі Квінсі Джонс.

«Цього вечора увесь світ збирається, щоб зустріти Новий рік. Я хотів би скористатися моментом, щоб висловити своє захоплення та передати найкращі побажаннями всім, хто мирно зібрався на площі у Києві і по всій Україні, щоб встати на захист демократії та свобод, які вона приносить», – сказав він.

Квінсі Джонс зауважив, що немає більш благородної справи, ніж боротьба за справедливість і рівність. «І коли ви продовжуватимете докладати зусиль у цій боротьбі, знайте, що ви не самі і світ спостерігає за вами. Як сказав великий американський борець за права людини Мартін Лютер Кінг-молодший: «Наші життя починають закінчуватися у той день, коли ми починаємо мовчати про те, що має значення», – додав він.

Джонс також зауважив, що мирні акції українців будуть служити основою, з якої виросте демократична Україна. «Я посилаю вам свої найщиріші благословення на успіх та безпеку в цей Новий рік, і знайте, що всі ви в моїх думках і молитвах», – наголосив Квінсі Джонс.
XS
SM
MD
LG