Доступність посилання

ТОП новини

У КМДА пропонують зробити call-центр майданчиком для діалогу між майданівцями і невдоволеними киянами


У КМДА пропонують зробити call-центр «майданчиком для пошуку способів цивілізованого співіснування акцій протесту і жителів столиці». Про це заявив виконувач обов’язків голови КМДА Анатолій Голубченко.

«У call-центр КМДА надходить багато дзвінків зі скаргами на незручності, викликані масовими акціями на Майдані. Влада зобов’язана реагувати на такі звернення… Ми підтримуємо право людей на мирний протест, згодні з заявами, що влада має чути голос Майдану. Але і Майдан має почути людей», – заявив Голубченко.

При цьому він запропонував «почати діалог між киянами, що підтримують Майдан, і тими, у кого є претензії до організаторів та учасників масових акцій».

«Міська влада готова виступити модератором такого діалогу. Думаю, всі разом ми зможемо знайти шляхи вирішення проблем», – додав Голубченко.

Також він запропонував зробити call-центр КМДА «майданчиком для пошуку способів цивілізованого співіснування акцій протесту і жителів столиці».

На початку січня лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що Голубченко провів екстрену нараду, на якій заборонив комунальникам вивозити сміття з майдану Незалежності та надавати будь-яку допомогу Євромайдану.

Крім того, за його словами, на нараді обговорювалися плани відключення центру Києва від освітлення та опалення під приводом заборгованості комунальних служб перед Київенерго.

Наприкінці грудня – на початку січня у Будинку профспілок і в КМДА вже були нетривалі відключення світла і тепла.
XS
SM
MD
LG