Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція пообіцяла сформувати «команду української перемоги»


Яценюк пообіцяв створити «опозиційну команду»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:33 0:00
Керівник фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив сьогодні з трибуни Євромайдану в Києві, що між опозиційними політиками «буде єдність», і опозиція в «найкоротші терміни» створить «єдину проукраїнську, проєвропейську команду, команду української перемоги», яка має перемогти на виборах президента.

За його словами, опозиція просить у Майдану «трошки терпіння і мудрості», щоб створити таку команду, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Найменш важливо, хто буде в якому кріслі сидіти. Найважливіше – що буде після того, коли наша єдина команда виграє ці вибори. А ми таки разом їх виграємо!» – сказав Яценюк.

Разом із ним на Майдані виступив і лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок.

Позавчора Яценюк заявляв, що оголошувати єдиного опозиційного кандидата в першому турі виборів президента означає «виставляти мішень, яку знищать іще до перегонів», і що в першому турі президентських виборів братимуть участь лідери всіх трьох опозиційних політичних сил.

Натомість лідер партії УДАР Віталій Кличко, який сьогодні не виступав на Майдані з колегами, вкотре заявив, що для переконливої перемоги над нинішнім президентом Віктором Януковичем «немає іншого шляху, окрім висунення єдиного кандидата вже у першому турі президентських виборів», повідомила прес-служба його партії.

Раніше він уже не раз заявляв, що від опозиції на президентських виборах має бути тільки єдиний кандидат. Також Кличко багато разів казав, що обов’язково сам балотуватиметься на цих виборах.
XS
SM
MD
LG