Доступність посилання

ТОП новини

Заступник Богатирьової каже, що довідався про стан Чорновол із приватної розмови


Стаціонарний етап лікування Чорновол закінчений – заступник Богатирьової
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:53 0:00

Стаціонарний етап лікування Чорновол закінчений – заступник Богатирьової

Близько 300 активістів пікетували будівлю Міністерства охорони здоров’я з вимогою не втручатися у діяльність лікарів клініки «Борис», де лікується побита журналістка Тетяни Чорновол. На думку організатора акції Ігоря Луценка, МОЗ втручається у роботу лікарів клініки «Борис», вимагаючи від них закінчити стаціонарне лікування Тетяни Чорновол.

П’ятьох активістів на чолі із Ігорем Луценком запросили до приміщення МОЗу на зустріч із заступником міністра охорони здоров’я Олександром Толстановим.

За словами Толстанова, напередодні у клініці «Борис» відбувався консиліум лікарів, на якому було вирішено, що «стаціонарний етап лікування Тетяни Чорновол закінчений». Олександр Толстанов зазначив також, що інформація на сайті Міністерства з’явилися після того, як він у приватній розмові з одним із лікарів клініки «Борис» поцікавився станом здоров’я Тетяни Чорновол.

Активісти, які були присутні на зустрічі, розцінили таку діяльність Толстанова як «втручання у таємницю лікування журналістки і тиск на лікарів клініки «Борис».

Сама ж Тетяна Чорновол, спілкуючись із митингувальниками по телефону, сказала, що їй ніхто не пропонував виписуватися із лікарні, і назвала заяву МОЗ брехнею.
XS
SM
MD
LG