Доступність посилання

ТОП новини

Рада ВО «Майдан» почала створювати страйкком


Майдан у Києві святкує Різдво, 7 січня 2014 року
Майдан у Києві святкує Різдво, 7 січня 2014 року
Рада Всеукраїнського об’єднання «Майдан» створює страйковий комітет, який координуватиме протестні акції в Києві і в усій Україні, заявили сьогодні представники ради на прес-конференції у Штабі національного спротиву.

Це дасть змогу Євромайданові ефективніше тиснути на владу, заявили члени ради Ігор Луценко, Зорян Шкіряк та Руслана Лижичко.

Руслана, зокрема, сказала: «Страйковий комітет об’єднання «Майдан» буде щодня працювати над організацією та формою протестів. Проблема в тому, що влада здебільшого їх ігнорує. Страйкком знаходитиме такі мирні форми протестів, які влада просто не зможе ігнорувати, а відтак ітиме на поступки».

Зі свого боку, Зорян Шкіряк заперечив заяви представників влади, що, мовляв, на Євромайдані вже не бачать чіткої цілі свого протесту. За його словами, цілі залишаються незмінними: це відставка уряду та президента Віктора Януковича і покарання керівників МВС та інших силових відомств, причетних до побиття та переслідування активістів.

На завтра рада об’єднання «Майдан» обіцяє оприлюднити і свої вимоги до представників парламентської опозиції, інформує кореспондент Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG