Доступність посилання

ТОП новини

Юрієві Луценку погіршало – дружина


Луценко після побиття, 10 січня 2014 року
Луценко після побиття, 10 січня 2014 року
Потерпілому в сутичці зі співробітниками «Беркуту» під Києво-Святошинським районним судом Київської області Юрієві Луценку погіршало. Про це повідомила речниця колишнього міністра внутрішніх справ Лариса Сарган з посиланням на дружину Луценка Ірину.

«Стан Юрія Луценка сьогодні погіршився. Турбують постійні запаморочення. Він перебуває в палаті інтенсивної терапії», – написала Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

Під час масових акцій увечері 10 січня і вночі 11 січня були побиті або поранені десятки активістів, які перебували під Києво-Святошинським районним судом Київської області, а згодом – під Святошинським райвідділом міліції.

Найвідомішим серед них є колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, який намагався стати між активістами і співробітниками «Беркуту».У Луценка діагностований «струс головного мозку, забійна рана правої лобної ділянки, набряк м'яких тканин правої надбрівної та лівої лобної ділянок». Про це йдеться у висновку лікарів клініки, куди колишній міністр потрапив після побиття.

Обурені діями бійців «Беркута», активісти Майдану заблокували їх в автобусах. Після тривалого протистояння мітингувальники і командири «Беркута» врешті домовились, що бійцям відкриють живий коридор і випустять їх до будівлі РВВС, якщо вони пройдуть з відкритими обличчями, що ті і зробили.

Євромайданівці змусили бійців «Беркута» зняти маски
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:44 0:00
XS
SM
MD
LG