Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронці не били Луценка 10 січня, стверджують в МВС


Заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк стверджує, що правоохоронці не били екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під час подій біля Святошинського райуправління міліції 10 січня. Як повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС, про це він заявив на брифінгу в Міністерстві закордонних справ України, інформуючи іноземних дипломатів про події, що сталися 10 січня біля будівель Києво-Святошинського суду та Святошинського райуправління міліції.

Як мовиться в повідомленні, іноземним дипломатам були продемонстровані відеоматеріали з місця подій біля суду та районного управління міліції, а також надані необхідні коментарі.

«Зокрема, в частині щодо побиття екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на основі відео було зроблено висновок, що під час спілкування із працівниками міліції та безпосередньо після нього тілесних ушкоджень правоохоронці йому не спричиняли», – підкреслили в УЗГ.

Ратушняк також зазначив, що в обстановці, яка склалася біля будівлі суду, працівники міліції діяли в рамках своїх повноважень та у відповідності із Законом України «Про міліцію».

У Юрія Луценка діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, підшкірні гематоми тощо.
XS
SM
MD
LG