Доступність посилання

ТОП новини

Апеляційний суд залишив під вартою ще одного підозрюваного в побитті журналістки Чорновол


Апеляційний суд Києва залишив сьогодні під вартою ще одного підозрюваного в побитті журналістки й активістки Тетяни Чорновол Андрія Насіковського.

Суд залишив його апеляцію без задоволення і не змінив рішення слідчого судді Печерського суду Києва, яким до Насіковського застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, повідомило агентство «Інтерфакс-Україна».

Він став останнім із чотирьох затриманих, які оскаржували свій арешт, але без успіху. Раніше так само відмовили трьом іншим.

Журналістку й активістку Тетяну Чорновол жорстоко побили невідомі у ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі під Києвом. У МВС повідомили про затримання п’ятьох підозрюваних у побитті журналістки. 27 грудня суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту чотирьом із них – Олександрові Храмцову, Андрієві Насіковському, братам Сергієві та Олександрові Котенкам; вони оскаржили це рішення. Імені п’ятого, якого теж узяли під варту 28 грудня, не повідомляли. Кримінальне провадження у справі порушене за статтями Кримінального кодексу про хуліганство і завдання тяжких тілесних ушкоджень.
XS
SM
MD
LG